BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 20, 2011

Buda' Botak

Wohhoooo , ngee , abaikan tajuk --' .
semalam hari paling pelik bagi aku . Gahaha .
Pagi tu aku bangun pukul 7 , ingat nak pergi skolah . tp tak jadi sebab hujan yang amat lebat (yelahtu) 
haha . so aku pergi cc pukul 9 . ingatkan nak maen dota . tp cc rosak . HAHA .
Well , aku tido balik n bangun pukul 12 , aku msj dengan Babylulu Cyra :) n aku rasa happy dpt msj ngan dia .

LOVE YOU <3 :))

HAHA . pastu aku pergi cc aku tak bawak duit . entah cmne ade plak budak belanja aku ,
mula2 aada budak blanjer RM10 . tak banyak pon .. HAHA . Malam tu plak Is Crib II bagi aku RM30 .
Macam mne lha baik sgt dorang na belanja aku ni kann ? -.- HAHA , tp mmg aku suke la .
pagi ni plak aku dpt rm20 , then dpt lagi RM10 . Tak habis2 siak duit aku .
Apsal dorang baik sgt bg aku duit kan . HAHA
Sukenyeee aku !!
Skarang aku nk out pegi makan tomyam n seafood . tengah hari buta --'
HAHA . tu je lha kot . kbai :)

0 comments:

There was an error in this gadget

Rakan Baik (:

Sukaa lagu nii :)