BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 28, 2010

Bapak Shedap !

aku msih igt lg pada 2/5/10 masa 2 aku msuk kerja ptg dan bdn aku sgt2 sakit yer ler da lmer x maen bdmintonkan...nk d jdikan 1 cerita,sblm aku kemas kaunter aku msti pg ke stor tuk memastikan tiada brg tertinggal dlm stor x silap aku msa 2 dlm pkl 930mlm. klu ko org dlm bilik 2 msti ko org akn wat cam aku kan(ternmpk bdk fulltime ku sdg mengental biji dier)aku mner ler taw kan pintu 2 x berkunci jdi aku pon maen terjah jer(nasib baek dier x menjerit,klu x nahas aku doh).aku msuk terus wat bodo tpi smbil 2 aku lihat2 gak ler dier sbb ku tgk dier gelabah semcm jer kan.apa lg aku pon nk test gak sbb blm prnh aku cuba mengiduri perempuan kan. aku lupakan hasrat aku tuk memeriksa bilik 2 aku terus ader niat yg pling jahat dlm zaman ni(aku x ugut atau sebaliknyer)aku guna cara yg pling mudah ialah dgn mempermainkan fikrian dier,biasa ler org dah terlampau gersang dan cepat tersangkan.(sblm aku mulakan cerita aku,aku ceritakan knp aku beromen ngan dier yer?sblm ni setiap kali aku melihat dier selalu mainkan lidah dier kat bibir,smbil wat muka stim bila pndg aku,jdi ko org fhmkan,'adik'aku pon da lmer x pekenakan)jdi mlm 2 dendam aku akhirnya terbls gak(hihihihihi)nama biarler d rhsia kan yer. M ni seorg perempuan dan badan dier mmg mantap,padat serta padu ler lg2 bila dier duk mencangkung bila nk amik brg. keadaan bilik 2 x ler besar sgt hnya boleh muat 6 org jer sbb terlampau bnyk brg kan.aku teruskan cerita ku yer. masa 2 aku syko otk c m ni sbb aku da nmpk semua nyer apa yg dier buat.aku tnya ler knp wat cam 2 tdi? dier kata wat per? ala yg tdi 2? owh saja jer nk test sbb ari2 aku ni gersang sgt dan x tahan 2 yg aku wat cam 2 nk maen tkut lak jdi lbih baek aku wat sndri,ko jgn bgitaw sapa2 ttg bnder ni k? tarak hal ler,tpi dgn 1 syrt ler?aku da taw da mei ler sini.aku etrus pegi tpi aku wat gaya selamba badak jer kan sbb aku x nk 'adik' aku tetiba bngunkan(mknanyer x der stim lg ler)dier pegang aku pnyer tangan smbil tangan dier lg 1 cuba memaut aku pnya kepala,dgn secara automatiknya.tangan yg lg sebelah ni terus merayap cam anaconda memanjat bukit kembar dier yg mantap dan padat serta ketat dan besar. aku cuba tuk membuka kancing baju dlm dier dri luar tapi x dpt sbb dier ni kira nk maen secara perlahan2 jer masa 2 mmg x smpt ler sbb da nk blik kan.dlm bas aku ngan dier hnya maen secara ringan jer da cukup. aku ckp ngan dier x puas sgt2 sbb sekejap sgt tdi x smpt 'adik'aku tinggalkan sejarah dier.kami berjalan smbil berpegang tangan,dier kata umah dier line clear sbb x der org(umah sewa) jdi aku pon terus on jer.belum sempat aku nk msuk dier dgn rakus terus menarik tangan aku,nasib baek ada toto klu x abis nyawa aku. aku tgk cara dier mmg dier ni suka skill yg pling ganas.aku kata bg aku bersedia dulu tpi M ni kata mner bole.sblm 2 aku da srh c M ni pasangkan video antakan yg pling dier minta sgt2.lpas dier pasang jer aku terus buka baju aku ngan seluar sbb aku mls sgt nk lmer2 jdi yg tinggal boxer aku jer ler.aku kata ngan M mei sini aku tlg bukakan baju dier ngan seluar dier,tpi sblm 2 aku srh dier baring sbb aku nk merasa dgn lidah aku sendiri cam mner ler diaorg menjilat leher awek diaorgkan?aku ras cam x der apa2 tpi yg tahap pling best bila nafas dier dan trn naik smbil dier tekup muka aku kat dier pnyer bukit kembar dier.aku turun perlahan2 smbil tangan aku meramas bukit kemabr dier dan aku masa 2 buka butang baju dier dgn menggunakan mulut jer tpi bhgian seluar 2 aku buka guna tangan smbil aku srh dier duk cara dogy style.bila da msing2 bogel aku apa lg x der masa duk maen jilat2 ni.ak terus maen bermcm2 gaya yg aku wat tanpa mengikut panduan hihihihi.klu x silap aku dkt 2 jam gak ler kmi maen si M ni pon aku da x taw beberapakali dier pancut kat muka,badan,kote,kepala aku,aku pon x pncut lg sbb blm 2 aku da puas melancap jst dier jer yg x taw apa yg aku buat.mmg mlm 2 kmi mmg cam suami isteri yg x sah.masa 2 aku srh dier bertahan sbb akux lmer lg da nk terpancut.aku tnya nk pncut kat mner ni?? dier bleh jwb pncut kat lubang puki dier jer.aku on jer ler.aku wat cara baby on car.aku da kata aku da nk lepas kan segala larva aku kat lubang dier n than air dierpon sekli.tpi pas jer da abis aku terus srh dier wat cara 69 sbb pas aku maen bru ler puas ader org tlg jilatkan air mani aku dan aku boleh rasa air nikamt dier ahahahahhahah. M klu apa yg terjadi kat M biar ler aku bertnggung jawab yer? hem x per mulai ari ni klu syg nk lg ckp jer bila2 pon boleh k.1 mlm kmi wat gaya 69 sbb aku nk tgk dier pnyer biji kelintit dier berdenyut2 bila aku jilat dan kemutan dier mmg padat mcm terasa batang aku nk tercbut.mlm 2 kmi tidur atas air mani aku cmpur air nikmat jdi ler air hikmat dgn cara 69 serta cmpur ngan gaya dogy style.aku cer kn lg bila awek@bkl pelacur aku kenakan mmber dier pyg pling mantap dlm kmplan diaorg k

sarifah yusof

sarifah yusof kampung teluk menara, 21200 manir kuala terengganu independent distributor HERBALIFE tidak sabar rasanya menunggu petang hari... pada petang ini aku ingin bertemu dengan kekasih hati . berdebar debar pulak kali ini... seluar dalamku telah lama basah . tak tahan lagi menanggung rindu. burit aku mengemut ngemut memberi tahu yang dia juga tidak sabar menanti kehadiran batang peler kekasih hati ku. kekasih ku telah menyewa sebuah bilek hotel sederhana mahal di pinggir bandar kuala terengganu. masa yang ditunggu telah tiba . jarum jam tepat menunjukan pukul 5 petang. aku berpura pura memberi alasan kepada sahabat ku yang aku ingin balik kerumah sebentar menjenguk anak anak aku dirumah. dengan tidak sabar aku terus berlari lari anak menuju ke tangga turun ke tingkat bawah menuju ke kereta ku. air gatal mencurah curah keluar dari burit aku.... sesampai aja aku di bilik yang dijanjikan. aku meluru masuk ke bilik yang dijanjikan. pintu bilik tidak berkunci kerana mungkin kuncinya telah rosak. aku membuka pintu . kekasih hati ku telah menunggu kami berpelukan kemaskerana rindu dendam yang tidak dapat dibendung lagi.. kami berkulum lidah ... saling meraba keseluruh anggota badan . satu persatu pakaian kami jatuh ke lantai berselerakan...kekasih ku sungguh gelojoh sekali habis kelima lima jari nya di masukan kedalam lubang burit aku yg sejak tengahhari tadi lagi banjir.... ( banjir kilat )tangan aku juga tidak diam mengocok ngocok batang peler kekasih ku. seperti melancap lancapkan batang pelernya.. kami beriringan menuju ke katil.... belum sempat sampai kekatil ... kekasih hati ku menjerit jerit terketar ketar ..... aduh dah terpancut air maninya ... dua tiga das meleleh di tangan aku..... batang peler yang aku genggam layu lembik tidak bermaya... aku baringkan kekasih ku diatas katil .... berkerek kerek katil berbunyi ... .. aku terus berusaha mengulum batang peler kekasih ku itu.... sudah sepuluh minit ... namun tiada perubahan malah semakin kecut bercampur dengan air liur aku ... bermacam macam bunyi seperti muzik hard core tetapi semuanya tenggelam kerana bunyi air-con di dinding terlalu bising ... air con jenis lama.... bunyi lebih kuat dari motor motor mat tempit... aku tidak berputus asa terus cuba untuk mengeras kan batang peler kekasih ku itu.. aku cuba mengambil inisiatif lain iaitu menukar kepada pesisi 69 . aku terus mengepat, menyedut, mengulum.... hampir 20 minit , masih tidak naik lagi..... tiba tiba talifon aku berdering dengan kuat mendendang kan lagu Madonna.. celaka betul ... aku terlupa mamatikan suis talifon aku... suami aku talifon ... menatang haram jadah betul lah... potong setim betul... aku tak sempat puas lagi....... bengang bengang.... jaga dia laki aku nanti aku balik rumah akan aku maki hamun dia ... sial .....

First time dlm hutan

I ni baru 15 time tu,my bf ngan kawan2 dye rancang nak pegi camping ramai2.Pendek citer,sume bawak couple masing2.So...Bf I ni pon bawaklah I. I bukan nak kata,but I ni jenis pemalu and pendiamlah jugak,but my bf ni jenis xtahu malu.Masa nak pegi tempat camping tu barulah I tahu yang kitorang ni nak pegi camping dlm hutan,dahlah I benci hutan and nyamuk.My bf boleh pulak gelak kat I.I mmg nak nangis sangat waktu tu.Bila bf I nmpk I tunduk buat muka 20 sen,dia pon berenti gelak."Babe,kite masuk hutan ramai2lah.Bukannye I nak tinggal You sengsorang kat situ,lagipun nyamuk tu boleh tolong I buatkan lovebite for u.Cheer up babe."Pandai betul mamat sekor ni memujuk I. Sampai je kat tmpat kem tu,kitorang berpecah buat kerja masing2.Adi ngan Laila tolong pasang khemah,dlm tngah dok pasang khemah tu,mata I ni terusha si Adi fingerfuck Laila dlm sebuah khemah yg dah siap tu.Terkesima siot.I blah dari situ pegi tolong bf I cari kayu.Time ngah kutip2 kayu tu,I beranikan diri tanya Amir(bf I)tentang Laila ngan Adi tu."Naper?You nak ke?I boleh tolong kongkek You.Lagipon you are mine ryt?"Lain topik I,topik lain dye amik.Tapi dlm hati I nak jugak.I pon ckplah,'Kalo awak nak buat slow2,boleh jugak'.Bf I pon terkejut.Malu mak oi!!Rupa2nya dia main2 jer!Yg I ni perasan terlebih nak mampus.Tiba2 dia tarik I pastu buat french kiss kat I.Dlm tngah hot2 tu,tgn dia pon ramaslah pantat I.I langsung xleh nak berkata2."Xsangka awek aq yg pemalu ni berani mintak bukan2.Nakal ya?I nak kasi hukuman sket."Dngan suara dia yg husky berbisik tepat di telinga I,I mengeliat mcm cacing.Dari french kiss mulut dia turun ke bawah.Ntah bila masa baju I dah terlucut dok kat tanah.Amir hisap tetek I cam baby yg kehausan.Pelan2 dia turun ke perut I,pastu sampai kat pussy I."Babe?You are a virgin....Samalah ngan I.Hahah"Entah apa yg lawaknyer.Tetiba I rasa cam kena elektrik kat pussy I.Amir ngah kulum clitoris I,pastu dia gigit2 sikit.I rasa nikmat sesangat sampai tersandar kat pokok belakang I.Untuk first timenye Amir buat kasar ngan I.Dye bukak seluar dye pastu terus dye hujam batang dye dlm pussy I.Sakit cam nak terkoyak rasanya.Satu badan I terketar tahan sakit.Makin laju Amir enjut,makin nikmat dan hilang rasa sakitnye.Hampir setengah jam last2 Amir terpancut dlm pussy I."You ni peliklah,Dkat sejam I enjut You,you x jerit or mendesah pon."I pon buang spender yg tersumbat dlm mulut I,I ckp"Naperlah You mangkuk sngt?Dah you sumbat spender ni dlm mulut I,I nak jerit camner??!!" Amir senyum2 kambing pastu dye terus bangkit pakai baju and suar dye."You xnak pakai baju ker?Or you nak I tolong pakaikan?"I rasa darah sume dah naik kat muka I waktu tu.I bngkit and pakai baju cpat2.Waktu tu barulah sedar dah dkat pkul 7 mlm.Tngah jln tu,Bf I smpat raba2 I.I pon buat donno lah.Sampai jer tmpat khemah tu,kwn2 I suma bersoraklah,bersuitlah and mcm2 lagi.I letak kayu api tu tepi Nisa and I pegi duduk dkat Laila.And brulah I tahu,Laila ngan Adi ternmpk I ngan Amir ngah kongkek kat hutan tu!Malu siot.....Skang ni I dah berumur 23..Anak I pon dah dekat 5 org.Amir ngan I kawin waktu kitorang umur 18...I ngah hamil 5 bulan skang ni.Ntah larat lagi ke x nak buat seks..

Ingat satu , tapi dua :O

Ok,name aku hakim . aku nih memang kuat melancap.memang aku suke lancap nih.puas... Nak dpendekkan cerita. aku ade sorang cousin nih.name die sofea.die nih memang cun.badan mantop.tetek gebu. memang sedap kalau aku dapat cipap dier. Satu hari tu.mak ngan ayah dia tinggalkan dia dekat rumah aku. sebab diorang ader kenduri . masa tu die pakai baju ketat abis.nampak puting die . mase tuh .nak layan adek yang lebih kecil.kitorang main nyorok nyorok. kebetulan aku ngan si sofea tu bersorok dalam satu bilik. aku pun tak tahan gile dah ni. aku terus raba dia punye tetek yang gebu tu . die pertama terkejut dngan tindakan aku.tapi dia membiarkan sahaja aku merabanya. "aik , tak marah ke ? "aku bertanya kepade nye . "alah , buat aper ? kalau biarkan sofea pon dpt rase " katenye . nafsu aku semakin kuat . aku baringkannya di atas katil . bajunya aku buka . branya aku tanggalkan . terserlah lah teteknya yang kemerahan . aku mengisap dan menggetelkan puting nye . die pun mengerang kesedapan . "MMMMPHHH...AHHH." Dier mengerang. aku kemudiannya, menanggalkan seluar dan panties nye . cipapnye aku isap dan jilat . sedap sangat sampai terangkat angkat bontot die. kemudian,aku membuka seluar aku dan sofea terus kulom kote aku yang mencanak seperti hendak patah tu.die jilat dan isap semahunya . selepas mengulom kan kote ku . sofea terus duduk di atasku . aku memasukkan batang ku kedalamnye , dan ku hayun laju laju . die menangis kesedapan disebabkan kote ku yang besar . ................................................... Kemudian , ibu saudara ku yang masih bujang . mempunyai badan yang mantop.kecil molek . memasuki bilik itu.die terkejut melihat aku membuat projek dengan sofea . lalu die mengugut ku . "hakim,maksu nak main ngan hakim jugak. kalau tak, maksu bagitau ayah hakim . " kate ibu saudara ku . ruperupenye maksu aku nih lebih mantop dari sofea . aku membuka bajunye dan menanggalkan semua pakaian dalamnye . tetek nye aku isap . cipap nye aku jolok sehingga die klimaks 4 kali . apabila aku sudah hendak memancutkan air ku . "jangan pancut di dalam hakim , "katenye aku tak peduli . aku pancut di dalam cipapnye . aku kepenatan . aku terus tidur di bilik itu bersama maksu ku . JADI ,begitulah cerite sex ku .


Cerita Ni Aku Dapat Daripada Amyzan Syafiqi . Pengalaman Dia , Katenye ..

cerita ini adalah menceritakan di saat aku dengan dia memulakan hubungan ini..waktu itu aku hanya menumpang rumahnya hanya jerana ketiadaan ibubapaku yang telah pergi bercuti.. aku tido di ruang tamu..sedang nyenyak aku melelapkan mata aku merasa sesuatu sedang memerhatikan aku...aku membuka mata dan melihat dia berada di hadpan ku dengan senyuman..dan aku membalasnye...aku dan dia hanya sekadar teman pada waktu..tp malam itu yg merubah segalanya. aku seperti jatuh cinta ppadanya. saat dia dekat denganku aku merasakan bau badannye sangat harum dan memikat aku...dia kini di hadapan ku..saling memandang dan dia mulakan langkah dengan memelukku dan aku terpaku..badan nye yg sasa dan aku lemas dlam pelukannye.dia baringkan aku dan kini dia berada diatas tubuh ku..kami makin hangut dengan permainan cinta ini..dia mencium bibirku dan aku membalas dan kini kami bermain lidah..aaahh sedap nye...aku sagt merasakan ciuman itu terlalu indah..dia mencium leherku lidahnye bermain2 di telingaku...nafasku turun naik..aku semakin tidak tahan...nafasnya juga semakin laju...tangan nye merayap dibahagian buah dadaku yg sederhana besar dan aku dalam kesedapan..nafas ku semakin laju...aaah..aku mendengus dan nafas dia jua membuatkan aku makin bernafsu..dia mula membuka bra ku untuk merasa buah dada ku dan mencium sesekali dia menghisap...aahaaahhhhhhh sedapnye...dia mengigit manja..sambil tangan nye bermain di pussy ku..aku rasa pussy ku sudah basah...dia mula membuka seluar ku smbil mencium dan meminta kebenaran utk membuka under wear ku...aku tidak tahan lagi..aku hanya diam dan tersenyum dalam hati aku aku hanya merelakan sahaja..dia mencium, menghisap dan menjilat pussyku..mencari2 biji kelentitku...aku kesedapan yg teramat dan membuatkan aku tidak sabar ..bila ku membuka mata aku telah melihat dia sdg membuka seluar dan batangnye sgt tegang..ahhhaaaaahhh sedapnye....batang dia yg besar di geser di lurahku yg berwane merah dan air mazi ku semakin bayk..dia mulakan tujahan pertama...aaaaaaahhhh aku menjerit kerana sakit dia menujah kembali dan kini kami bersatu...aaaah syg sedapnye...sakit syg ...aaaahhhh.... akhirnye dia memancutkan sesuatu dalm lurahku dan aku sgt kesedapan dan dia berterima kasih kerana memberi dia berada dlm pelukan dia..hingga kini aku merindui utk bersama dengan nya........

letih amyzan bercerita

Aku Ada Cerita Best Hari Ni :)

Ktka sy berumur 17 thn, sy tlh jthcnta dgn seorang llki yg lbih matang dri sy,. Ktika itu dia brumur 25thn.. dia seorg yg brwjh tmpan dan punyai snyuman yg ckup mmikat hati.. ktika itu sy masi lgi gadis suci dan dara tulen.. xada lg llki yg prnah myentuh tbuhku. Hbungan kmi hnya stakt kwn ketika itu.. tpi mnjelang spm hbungan kmi brtukar mjadi kekasih.. sy mncintainya stulus hti ini.. bgitu jg dgn dia.. stlh umur 18thn brulah sy brpeluang dating dgn dia kbetulan sy ada kls d Bandar dan dpt brtemu dgn dia 2kali smggu. mula2 kmi hnya mlakukan aktiviti ringan2 shja, kmi dating di suatu tmpt yg sunyi dan d dlm kereta shj.. mula2 tu dia pegang tgnku, pastu xthu bgaimna berlaku tiba2 dia menciumku, ktika itu aku mmg sgt ghairah mklumlah gadis suci yg x pernah lakukan prkara sprti itu.. aku jd lemas hingga xsdr apa2, mataku terpejam shj, tnpa ku sedari tangannya tiba2 menjalar ke leherku dan meramas buah dadaku.. menyedari dia brbuat bgtu aku trus menarik tgnnya dan menangis.. dan dia brjnji x akn mlakukannya lg.. tpi itu Cuma prmulaan.. stlh brjmpa kmudian kmi akn buat lg.. Biar aku critakn yg lg best pula, bgaimana kmi mlakukan cinta seks prtama kali.. sprti biasa dia bwaku dating di tmpt itu.. dan hnya dlm kereta shja, mula2 smpi dia akn pegang tgnku mcm biasa, slepas tu dia menciumku dgn penuh ghairah, ketika itu aku merasa brbeza dri yg biasa, aku lebih ghairah sehingga aku merasakan vaginaku bengkak dan berair.. dia membelai leherku dan mncium leherku, aku jadi xthn dan rela dia lakukan apa shja, dia mmasukkn tngnnya ked lm t-shirtku kmudiannya mlepaskn braku.. pastu dia menaikkn t-shirtku dan meramas buah dadaku., kmudian dia menjilat buah dadaku dan mula menghisap buah dadaku.. arghhhh… mmg sedap skli aku rasa ketika itu, aku jadi lemas sgt, aku hnya trpjam mata dan terkulai, tgnnya mula mnjalar ke pusatku kemudian membuka butang jeans ku.. aku hanya merelakan, perlahan2 dia menurunkan jeansku ke bwh dan mmbaringkan aku di ats kerusi kereta, dia mengeluarkan batangnya.. memang cukup besar dan pjg.. aku x berani memegangnya aku hnya melihat shja tpi aku yakin batangnya sdh cukup keras ketika itu, dia mengangkat kakiku, aku agak malu maklum la waktu siang.. mula2 dia hanya menyetuhkan batangnya ke lubang vaginaku kemudian dia memasukkan separuh batangnya ke dlm lubang vaginaku.. aku belum merasa sakit Cuma aku merasa sgt kesedapan hingga aku lupa dunia.. mmg sgt sedap.. dia sempat berkata ’aku masukkn sparuh aja ya’ aku hnya mengangguk.. ttapi baru sahaja seminit berlalu tiba2 di membenamkan batangnya ke dlm lubangku.. aduh!!! Sakitnya ku rasa.. aku terdengar bunyi seprti kulit di koyakkan,dan aku sempat tengok, seperti selaput brwarna putih kmudian memercik darah keluar.. sungguh pedih ketika itu.. perasaan ghairahku terus mati.. hanya sekali dia benamkan dan dia terus menarik batang penisnya keluar berlumuran darah.. aku memandang wjahnya seperti sgt sakit, aku yakin dia jga masih teruna krana dia jg ksakitan ktika memecahkan dara ku.. ia berakhir di situ dan itulah pengalaman kami yg prtama kali.. aku x akan melupakannya smpai akhir hyat ku.. Tpi selepas itu, kami ada melakukannya di tmpat yg lebih standard iaitu d sebuah hotel d tgah bndar.. pengalamn di tmpat yg lebih selesa adalah lbih menarik.. kira mcm pertama kali juga la.. kmi check in pada waktu tgahri.. mula2 msuk bilik hotel tu kmi masi malu2 kucing.. x prnah lgi berada d dlm bilik.. tpi yg pastinya untuk melakuknnya x lgi sakit sebab dara dah pecah.. aku pun pura2 la msk bilik air sbb malu.. dia pun malu jgk.. lpas aku kuar dia pula msk.. aku duduk2 d katil dan masa dia kluar bilik air dia pun duduk la d sebelahku.. mungkin dia dah x tahan dia pun menarikku.. dia mulakan dengan pelukan yang cukup hangat, aku jadi keras dan terdiam.. akhirnya kami berciuman, kami saling menghisap bibir sampai kat lidah.. mmg hangat waktu itu, aku jadi lupa dunia, nafasku tersekat2 dan jantungku berdegup kencang.. ku lihat matanya terpejam d kala menikmati bibirku.. tangannya jg menjalar ke pipiku dan perlhn-lahan dia membuka bajuku.. dia melepaskn braku.. aku jga turut mbuka bjunya.. dia membetulkn posisiku di atas Katil dlm keadaan berbaring.. ketika itu dia masi menciumku dan meramas buah dadaku, pastu dia menghisap putingku.. indahnya dunia ketika itu.. dia menindihku dlm keadaan msg2 masi berseluar jeans.. dia membuka jeansku dan membuka jeansnya jg.. dia turut menanggalkn seluar dlmku, pertama kali aku melihat tubuhnya dan dia jga prtama kali mlihat tubuhku.. dia membelai vaginaku dan ketika itu penisnya tegak dan keras.. aku memegang penisnya.. ooohhhh kerasnya mcm kayu.. besar sgt, mmg aku puas hati dgn penis buahatiku.. memamg besar saiznya.. tegang sgt… dia menciumku lgi dan dia menghisap kmbali puting buah dadaku… ku rasakan vagina kini sdh banjir.. x thn rasanya tpi aku masi malu untuk meminta dia memasukkn batangnya kdlm lubang vaginaku aku semakin sesak nafas penuh keghairahan.. dia mengusap batangnya dan mula mencari lubang vagina ku.. saat batangnya masuk ke dlm aku berteriak.. aaaawwwwwwwwwwwwwhhhhh…. Sedap sgt ku rasa... kali ini dia mulakan dayungan perlahan membuatkan ku merasa begitu nikmat.. dan itu lah pertama kali kami lakukan dgn penuh keselesaan... matanya tertutup dan begitu juga aku.. sambil tu dia mencengkam buah dadaku dan meneruskan dayungannya, dia menarik masuk dan keluar.. kami lakukan dgn posisi normal shja x aktiviti hisap penis dan jilat kelentit lgi.. lebih kurang 3 minit dayungannya semakin pantas dan pantas... menjadikan aku x putus2 berteriak kesedapan.. arghhhhhhhh awwwwhhhh awwwwwh,.. buah dadaku juga ikut tergoncang.. akhirnya dia mencabut batangnya, ketika itu juga aku melihat mani nya yg cukup pekat terpancut ke atas pusatku... sdapnya.. dia mencium dan memelukku.. puas sgt.. x dpt ku gambarkan dgn kata2 betapa hebatnya kekasihku.. dia memang hebat dan aku bertuah memilikinya.. malam yang pertama kali kami berada dlm bilik lebih 20 round kami lakukan... sehinggakn kami benar2 puas.. puas tak terkira, mklumlah pertama.. aku puas... aku semakin mencintainya.. aku benar2 inginkannya, sekarang ini kami sedang berjauhan, aku menyambung belajar sleps result spm kluar dan dia merelakan.. kmi hnya berjumpa 2 kali setahun dan dia menanti dgn cukup sbar dan setia.. awal tahun ni kami ada mengatur pertemuan d sebuah hotel, aktiviti cinta seks kami lbih professional skrg dan lbih mnarik.. x prnah bosan melakukannya.. ketika itu, dia sdg menantiku d bilik hotel dgn x sbr2., aku jga x sbar menemuinya, ketika tiba d hotel dia hnya beritahu no bilik dan aku mencari bilik itu, smasa aku membuka pintu dia tersenyum dan hanya berseluar jeans... aku meletakkn beg dan terus menerpa kepadanya.. aku peluk dan cium dia mlepaskan rindu ini.. kami saling menghisap bibir dan lidah.. sdh lama x bersama dgn dia, dia meneruskan dgn menanggalkan bajuku dan menghisap putingku, dia duduk di atas katil dan akunaik duduk di atas peha nya,. Dengan rasa inginkan batangnya tapi dia bersuara ’syg, kita mandi dulu ya’ sbenarnya aku dah x sbr2 tapi aku mengikuti khendaknya, dia llki yg cukup sabar.. termasuklah utk mlakukan cinta.. dia menanggalkan kesemua pakaianku dan jg pakaianny sebelum dia memelukku mbawa ke tab mandi.. kami mandi air suam dlm keadaan bertelanjang.. vagina ku ketika itu sdh banjir.. x thn menunggu batang nya.. batangnya juga sdh kelihatan menegang keras.. selepas mandi aku hanya bertuala ke atas katil.. belum sempat rambutku kering dia dah memelukku,. Membaringkan aku dengan manja dan mengucup bibirku, dia memeluk dan menghisap buah dadaku sebelum menberi tusukan kepada vaginaku shingga aku berteriak... lebih kurang 4minit, air maninya terpancut ke dalam vaginaku.. ooowhhh sedap x terkata.. selepas itu, aku merengek2 lgi meminta utk kedua kali dan dia berikan lgi.. bahagia sungguh.. sedap sgt batangnya itu.. hebat sgt bakal suamiku,.. ciumannya juga cukup bergaya.. ketiga round aku menghisap batangnya dan matanya terpejam kenikmatan... aku pula yang berada di atas dan mendayung, buahhati ku amat menyukai jika aku yang berada di atas.. 6 kali kami lakukannya pada mlm itu dan akhirnya kami tidur dlm keadaan berpeluk shingga pagi.. di paginya pula aku merasa sgt gmbira bila membuka mata dia ada di sebelahku.. kami memulakan pagi itu dgn senaman seks.. dah hampir 5thn cinta kami masih kuat.. kami x pernah bosan bersama, semoga tahun hadapan kami akan bertunang dan selepas itu akan berkahwin pula.. semoga kami mendapat baby hasil dari percintaan ini.. i love u syg.. aku nak sangat main dgn dia.. dah berbulan2 aku menahan lagi.. Aku rindu memeluknya, rindu mencium bibirnya dan rindu menghisap batangnya.. rindu dengan tusukan batngnya yang sgt besar dan pjng... mbuatkan aku sentiasa puas..

pnatnye menulis...

                          BERKHIDMAT UNTUK NEGARA
                            Manap Teksi

Sunday, December 26, 2010

Hoi Budak ~

Hey Budak ! Kau Tau x Yg Kau Tuh CUN GILA VAVI ! Gila Lah ! Aq Minat Gile Kat Kao ! Haha ! Smpai Rs Na Lry Dry Skola Mambau Uh ! Na Lepak Nan Kao ! <3 ! :) gahaha ! Bapak Lak Ai ! Sumpa Wei ! Ak Hepy Giler Lepak Ngan Ko ! Wakakak ! Ko Slalu Jea Arn backup Ak Fly ! :) Suka Gila Nih ! Harap2 Jmpe Lagi ! Ak Na Wat Reunion Bolehh !!

Ngee !

~Abaikan tajuk~

hry neyh aku dpt men DOTA dgn abg sedara nabil ouh ! best jugak lah , walaupun ak dibuli :( , tp ak rse hepy gile la weyh ! tpy pling ak bgang la kan , si osman ni cam FUNDEK gak kekadang . ak ajk dye lawan takot . tah la weyh , ap yg ak mrapu ni !

bapak lak borinG ! Wohhho ! taleyh lame2 ! Na G smyang SUBUH ! .
Sembahyang la sgt !

There was an error in this gadget

Rakan Baik (:

Sukaa lagu nii :)