BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 20, 2011

Fuck !

aku mmg fuck giler r ngan budak sowg neyh
dye mcm bgus je ..
adik dye men tkan2 lif ..
aku nk cpat ..
aku tahan je lar adik dye smpai atas .
adik dye bleyh nangis plak ...
mother fucker !
pastu abg dye dtg serang aku .. abg dye ckp pehal ak kaco adek dye
ak pon cite dry awal smpai akhir ..
pas uh dye tetibe jea tumbuk aku ...
aku dgn mnggunakan kuasa SUPERMAN yg ade pade diri aku ini
menahan serangan dye ..
namun apkan daye ..
SUPERMAN bertukar SPENDAR MAN !
ayah aku pon dtg umah dye .. jmpe ayah dye ... pas uh ayah aku citer la ...
ayah aku ckap anak dye pnah mencuri .. smpai kes polis .. tp ayah dye x twu ..
aku buadd bodo jea lah ..
dgar pnye dgar .. dah isyakk ..
aku pon balik .. .smbhyang .. then membuat taik mata .. kol 12 aku trjage ... n taleyh na tido lagi !
aku pon start moto pegi cc ..
smpai skrg kol 4.40AM . aku kat cc .. sdang menulis blog .. @_@

Monday, January 17, 2011

Hari yg bundekz !

sblom critekan harini ..
ak nk cite sal smalam ..
smalam aku bwak moto pegi JOHOR ..
tp nasib x baek .. tayar pancit di tngah2 highway ... hwahahah .. malangnye ...
nsib baek la ade tiub spare.. lau x ... main tayar ... haish
smlm jgak .. kt skul .. ak hmpir2 kantoi ngan cikgu ekonomi N sains ... dyorang tnye , sal ak cm biskut , kjap ad kjap xde . nk je ak ckp .. biskut kat uma sye x pena x de , name pon ponteng skolah .. mmg la xde .. dgn cikgu ekonomi .. dye cakap ... ' ko dtg la skolah ' 'kjap ade kjap xde ' .. 'saya bukan xnak dtg . tapi tulahh '
dye pun mintak no talifon ayh n mak aku .. aku bgi je la . tanpe rase risau ... hahaha .. skrg aku tgah PONTENG .. dan tgah mnunggu klu2 ckgu aku call ayah aku .. klu x call ALHAMDULILLAH ... kalau call ALAMAK!! ..
aku ponteng arini sbb aku x dpt duit ngan mak aku !! aku nk byar duit unit uniform ... tp dye x kasi .. hahaha .. .WADEHEL !

Friday, January 14, 2011

hurmm

Setelah Sekian lame x update blog ...
kini kembali dgn post baru ... hahaha ..
aku tension ni .. .tak tau nk buadd ap ..
adess .. dah la taon ni last year ... T_T
mmg sedih tahap gabann ... SPM wooo !
u wait SPM .. i;ll stun u .. even u open BKB .. oOo ..
i;ll try my best in SPM ........
Nurul Atikah Binti Abdul Samad .. jgn nak suke sgt lah ...
Nnty SPM nye result cam hanjing bru tau :)

Tuesday, January 4, 2011

Hari Ke 3 Sekolah

Hari Neyh Hari Ke 3 Sekolah Tapi Aku Dah Memulakan Misi PONTENG dengan jayenye .. Yeahhh
Muaz Si Penipu ! Fundek !
Janji Nk Amek aku .. Tp pegi bantai tido ... Wtf ..
Tujuan aku ponteng adelah untuk mngelak drpd didenda oleh cikgu ekonomi aku yg SENGAU tuh ... haha !
ade ke patot dye mintak bku taun lepas sedangkan buku tu dah hilang ...
n aku masok kt skolah tuh pon dah bulan brape ... lgi mau mintak ...
dye ckp klu xde duk luar kelas .. bek aku ponteng .. lg best ... duk CC ..
bukan luar kelas lagi ... luar skolah namenye .... :))
Dpt jugak aku update blog ... hahhahaahaha !!

Monday, January 3, 2011

Hary Pertame Sekulah !!

DAMN HATE !!

ary neyh ary first skulah aku ! Tapy aku rase cam best jea . sbb ta blajar kud .. ad budak baru name nazim . budak ouh uke jea aku tengok .. sporting .. tak cam aku dulu ... ary first masok .. diam je ... malu2 kucing ...... smpai rehat pon malas nak pergi ........ >.< 

  Bila la nk habis skolah ni . nak men dota smpai LEBAM LEBAM ! si Ijat Slalu drop aku .. 'Budak Skolah lagi ke bang' grrr. . bergegarrr ! Panassssss !! Haiz >.< 

 Lepas SPM aku nk lupekan skolah !! Yahoooo !!
Azam baru aku tahun ni ?

hurm .. aku Nk Jadi budak yg baek .. nk bgi mak bpak aku bangga dgn aku .. aku nk tunjukkan kt dorang yg aku bley dpt result dlm SPM yg bgus cam abg2 aku .. doakan aku ye kawan2 ...

AMIN ....... Going To Study :) 

There was an error in this gadget

Rakan Baik (:

Sukaa lagu nii :)